nieuw telefoonnmmer - Reisverslag uit Göcek, Turkije van Harold Slagter - WaarBenJij.nu nieuw telefoonnmmer - Reisverslag uit Göcek, Turkije van Harold Slagter - WaarBenJij.nu

nieuw telefoonnmmer

Door: Natascha

Blijf op de hoogte en volg Harold

25 September 2009 | Turkije, Göcek

Hallo allemaal. Ons nieuwe telefoonnummer is: 00905548362426

Hier gaat alles goed. Morgen komen de ouders van Harold en de week daarop Stefanie. Erg gezellig allemaal. We zijn van Marmaris naar Göcek gevaren. Redelijk autenthiek en niet te druk. We gaan vandaag een aantal baaien bekijken waar we kunnen liggen met Harold zijn ouders en Stefanie. We hebben een leuk hotel voor zijn ouders gevonden met een zwembad waar Sil mooi in kan spelen als we daar zijn. We zitten nu lekker aan een ontbijtje op een terras in, jawel, nog steeds onze korte broek. Het blijft voorlopig nog mooi weer volgens de weer geleerden. De nacht temperaturen gaan wel drastisch naar beneden. Rond de 15-17 graden. Lekker om het dekbed over je te trekken na zoveel maanden een lakentje.
Foto's volgen de volgende keer weer.

• 25 September 2009 - 12:43

LIESBETH:

HEEL VEEL PLEZIER MET OPA EN OMA! ZAL FIJN ZIJN OM ELKAAR WEET TE ZIEN NA ZO'N LANGE TIJD!!

KUZZ

• 28 September 2009 - 10:13

Lon:

Lieve Hollandsche schatten op deze aarde.

Eerlijk is eerlijk..,wij hier in Nederland hebben ook niet te klagen over het weer.Super lente en zomer gehad.Veel terrasjes,lange dagen en heerlijk veel buiten eten!!!Jongens,wat gaaf dat er weer familie bij jullie komt.Wij wilden jullie hele fijne dagen wensen met elkaar ennuh...GENIETEN!!

Dikke overoceaanse knuffel en donders veel liefs,
    Lon.

• 28 September 2009 - 18:27

Sander:

hallo Travellers, blijft leuk jullie verhalen te lezen.,een welkome onderbreking tijdens de normale werkzaamheden. een korte groet vanaf een donker bedrijventerrein in hardenberg, ja ja er zijn ook nog mensen die werken.Blijf ervan genieten!! groeten