golf van Patras en Cycladen
Door: Natascha
Blijf op de hoogte en volg Harold
21 September 2010 | Griekenland, Athene
veel liefs
bemannning Sam
21 September 2010 - 11:43
Erna :
Hi Slagterties, wat fijn om weer even van jullie te horen, ben zo benieuwd naar Santorini, daar zaten we altijd over te mijmeren, weet je nog Tassie? We hebben geen foto's ontvangen deze keer, is de camera stuk? of zat jullie haar niet goed, met al die wind? Wel veel foto's maken van Santorini hoor? En van jullie gebruinde lijven, hoofden, en avonturen natuurlijk! Willen jullie ook nog even weten hoe het weer in Nederland is? ;-) komt 'ie: 't wordt morgen prachtig zonnig en een echte nazomer dag!! kunnen we ons nu al op verheugen, na ongeveer 4 weken alleen maar regen! Hele dikke kus en tot heel gauw!! -
22 September 2010 - 18:01
Joyce En Ronald:
Even een kort berichtje vanuit Hardenberg; Weer even kunnen wegzwijmelen bij jullie verhalen/ foto's. We vinden het fijn dat het goed met jullie gaat. Hier in NL ook alles oké! X Joyce en Ronald -
25 September 2010 - 13:27
Pappa En Mamma.:
Dag lieve 3,net terug uit Oude Mirdum is het eerste wat we deden of er een berichtje van jullie zou zijn en zie daar: een verslag en prachtige foto.s. We genieten seer volop.Het was ook alweer een tijdje geleden dat we wat hoorden on zagen. Iedere keer als we foto.s van Sil zien zeggen we : "wat wordt hij al groot".Ik zal gauw een mail sturen met wat uitgebreidere verhalen.Nu alvast een dikke knuffelxxxxxxxxxxxx -
26 September 2010 - 17:58
Lies Ekkel:
ben die verhalen van jullie helemaal zat.dat gezeur over t mooie weer, lekkere visjes, wijntjes, dorpjes,en baaitjes! en dan ook nog afvragen wat ook alweer regen is???? pffff.. kom maar terug naar denvelde..dan hoef je t sil niet meer uit te leggen!haha...
im singing in the rain.. just singing in the rain..what a glorious feeling...im happy again... :):):)
liefs mij.. XXX -
28 September 2010 - 07:18
Lenard & Monique :
Hi bemanning Sam. Hoogzwanger,thuis met de kachel aan zwijmel ik weg bij jullie foto's en belevenissen. Geweldig om te lezen maar vooral toch ook wel een tikkeltje jaloers bij wat ik allemaal lees en zie. :-) Ongelooflijk om te zien hoe groot Sil wordt.
Ik waggel nog even een paar weekies door. En hou jullie op de hoogte.
Liefs, Lenard & Monique