papa en mama aan boord
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Harold
22 Mei 2009 | Kroatië, Krk
Eindelijk weer internet, dat valt niet altijd mee. Wat leuk om al jullie reacties te lezen. Het openen van de mail is steeds weer een feestje. Vandaag papa en mama aan boord gehad. We verheugden ons er alledrie op, en Sil stond te trappelen toen hij ze zag. De met moeite bewaarde tompoucen uit Nederland werden speciaal gemaakt en ze waren heerlijk.
Harold heeft 's morgens een wasserette opgezocht, want de bedden moesten verschoont en Sil en ik hebben de boot schoongemaakt van buiten, en dat is een heerlijk nat en verkoelend werkje met dit weer. Het is al een aantal dagen 30 graden, en dan is spelen met water het leukste wat er is. 's Avonds zijn we op een etentje getrakteerd en dat was heel lekker en gezellig. Steef, de zwembroek voor Sil staat heel leuk hoor, en wat vervelend voor Hugo dat mama hem van de fiets heeft gegooid. Ik heb maar een beetje extra goed opgelet op Sil vandaag. Geweldig om te lezen dat het met oom Luuk weer de goede kant op gaat en dat Harold zijn twee nichten uit Sneek mee lezen en leven. Snel weer meer! Welterusten
22 Mei 2009 - 21:19
M & E:
Hé.....!!!!
Wat leuk !!!
Zien we Jan en Myrna heerlijk genieten bij jullie aan boord.
Liefs en fijne dagen samen !
Kus , Mariëtte en Egbert -
24 Mei 2009 - 14:13
Ernamostert@me.com:
Hi allemaal,
leuk om jullie reisverhalen te lezen, ook al zijn die van Harold wel wat lang ;-) ziet er heerlijk en zeker erg relaxed uit allemaal!! Hier is alles goed, het is heerlijk weer, ook om s ' avonds buiten te eten, we voelen ons op die manier wel met jullie verbonden! m'n moedertje is jarig, daar gaan we straks naar toe! hele dikke kus en tot gauw!!!! Bert & Earn -
24 Mei 2009 - 15:31
Marije:
Heerlijke foto's en verhalen! Zou er bijna jaloers van worden. Gelukkig is het hier ook mooi weer. Vandaag heerlijk op 'de camping' geweest bij pap en mam en daar genoten in het gras met een boekje. Toch blijft het raar om daar te zijn zonder dat jullie er zijn. Jullie worden dus zeker wel gemist!!! Blijf maar lekker veel foto's maken en deze plaatsen want volgens mij is Sil nu al groter geworden. Zal het door de koekjes komen? -
24 Mei 2009 - 18:46
Jan Tjits En Meiden:
Hè hè eindelijk een berichtje van ons. 't Is fijn om te lezen dat bij jullie alles goed gaat en jullie het vreselijk naar de zin hebben. Hier alles goed en druk. Ook mooi weer, maar geen 30 graden. We genieten heerlijk onder de veranda. De meiden hebben de komende week kamp. Jan heeft weer een geweldige collectie en ik heb het druk op school. Tussen de drukte door denken we veel aan jullie. Geniet van elkaar en de omgeving. Tot horens. Hele dikke kus team Jonas. (nog geen nieuwe boot, maar wel aan het onder-handelen met een dehler 37. Onze inruilen. Afwachten, maar er zit nog wel een gat) LIEFS WIJ -
24 Mei 2009 - 18:47
Stefanie:
Hallo familie Boer!
Is het daar gezellig? Missen jullie niet iemand???? Nee???? Echt niet???? Nou luek hoor, dan blijf ik wel in Assen....(hahahaha). Ik heb een glas wijn in mijn hand en proost tegen mijn beeldscherm met een foto van bijna de hele familie Boer erop...En hoe meer wijn hoe meer ik jullie allemaal mis.... Zo voelen jullie je nu ellendig? Helpt dit??
Grapje hoor, ben een beetje melig, maar dat merk je wel, moet kunnen toch? Natasch, leuk je effe gesproken te hebben, hele toffe foto's!!!Blijf daar maar lekker, geniet van papa en mama en neem er nog 1! Over een paar maandjes sta ik op de foto daar te zwaaien!! Mega dikke kus en tot later! Doei alle schatten!!!!xxxxx -
03 Juni 2009 - 04:59
Ria En Thijs Visser:
Hallo Natascha, Harald en Sil.
Ik kreeg het mailadres van jullie Moeder Myna.
Mischien herinner je mij nog wel uit Hoogeveen???
Wij wensen jullie de prachtigste droomreis toe en zullen zeker steeds even op jullie site kijken waar jullie varen. Kleine Sil is een schatje! Heel veel groetjes van ons uit Steenbergen en behouden vaart.